Manual d'ajut per a usuaris de PC amb targeta

Contenido en el idioma por defecto

Programa ErgoUIB: instruccions per a usuaris de PC amb targeta

Aquesta aplicació informàtica està dissenyada per mostrar uns vídeos que us ajudaran a fer exercicis i estiraments durant la feina, amb l’objecte d’evitar problemes d’esquena i millorar la vostra salut.

Opcions del menú (només usuaris de PC amb targeta):

  • Desinstal·la inici automàtic: serveix per desactivar el programa (deixarà d’iniciar-se automàticament cada dia), però no s’eliminarà de l’ordinador.
  • ErgoUIB: serveix per posar en marxa manualment el programa, de forma que vos apareixerà una icona de la UIB a la barra d’eines (part inferior dreta de la pantalla). Si clicau a damunt de la icona de la UIB amb el botó dret, podreu canviar les preferències del programa (hora en què voleu que s’activi i us mostri els vídeos).
  • Instal·la inici automàtic: serveix per habilitar l’inici automàtic del programa (el programa s’iniciarà automàticament amb la vostra sessió). Quan inicieu la sessió, apareixerà una icona de la UIB a la barra d’eines (part inferior dreta de la pantalla). Si clicau a damunt de la icona de la UIB amb el botó dret, podreu canviar les preferències del programa (hora en què voleu que s’activi i us mostri els vídeos).

Per a més informació sobre el funcionament del programa: